Лятото продължава. В почивните дни, от петък до неделя, температурите ще

...
Лятото продължава. В почивните дни, от петък до неделя, температурите ще
Коментари Харесай

Проф. Рачев със страхотни новини за температурите

Лятото продължава. В почивните дни, от петък до неделя, температурите ще са до 30 градуса - идеално за море и за планина, заяви климатологът проф. Георги Рачев в утринния блок на bTV.

" Рано заран ще бъде по-тъмно и денят ще понижава. Само след дни денят и нощта ще бъдат изравнени. В петък ще бъде доста топло “, сподели Рачев. За през днешния ден ще навлезе леден фронт. Довечера и на следващия ден ще лабилизира атмосферата. В следобедните часове в Западна България ще има превалявани. Ще остане обаче задоволително топло. Предстои захлаждане в Западна Европа, до момента в който в Източна Европа ще бъде топло. В неделя късно следобяд и в понеделник се чакат превалявания със захлаждане с до 10 градуса. В столицата в сряда ще има превалявания, а в петък, събота и неделя температурите ще доближат 30 градуса. Подобна е картината и за Пловдив.

" В Созопол до 1 октомври ще бъде до 24 градуса “, сподели още прф. Рачев. По Северното Черноморие в идващите дни температурите ще бъдат до 27 градуса. Морето изстива постепенно. Температурите на водата могат да са по-високи от тези на въздуха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР